FAQ

Zie hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan op info@geendinsdagdip.nl

PRODUCT VRAGEN

1 kuur is bedoeld voor één XTC/MDMA trip. De ‘trippel package’ is bedoeld voor drie trips, ideaal om te delen met vrienden of zelf even vooruit te kunnen. 

Check hier de volledige inhoud van de kuur. 

De eerste twee inname momenten (6 uur voor de trip & 1 uur voor de trip) mogen iets verschillen qua tijd maar de andere twee inname momenten kunnen alleen op de genoemde momenten ingenomen worden. De verschillende inname momenten staan duidelijk op de verpakking vermeldt.

Voor optimaal gebruikersgemak hebben we de kuur over vier verschillende zakjes verdeeld met op ieder zakje het bijbehorende inname moment. Hierdoor kan er geen misverstand ontstaan over wat je op welk moment moet nemen.

Sla het inname moment dan over. Houd er wel rekening mee dat de kuur hierdoor minder goed kan werken. 

De doseringen 6 uur voor de trip, 1 uur voor de trip en na de trip voor het slapen gaan kun je iedere festival dag nemen. Let op: de L-Tryptofaan kun je niet tijdens de festival dagen nemen! Dit kan pas 24 uur na de laatste XTC/MDMA inname. 

Absoluut. Onze kuur bestaat uitsluitend uit legale, zonder recept verkrijgbare, natuurlijke voedingssupplementen die bijdragen aan de ondersteuning van je lichaam tijdens en na een XTC/MDMA trip.

Officieel mag dit. Dit betekent echter niet dat het niet in beslag kan worden genomen omdat de supplementen kunnen lijken op andere, wel verboden middelen. Om die reden raden we aan om het tweede supplementen inname moment voor binnenkomst van het festival te nuttigen.

5-HTP werkt niet of nauwelijks beter dan een placebo en kan daarnaast indirect juist depressieve gevoelens verergeren. Tevens geeft het gebruik van alleen 5-HTP een verhoogd risico op hart- en vaatproblemen, doordat serotonine in het lichaam weer andere functies heeft dan in het brein. 

Wij hebben in onze kuur gekozen voor L-tryptofaan. Dit helpt wel tegen de dinsdagdip omdat dit de serotonine aanmaak in de hersenen vergroot. Tevens is het goed voor tal van andere processen in je lichaam.

Nee. Het allerbeste voor je lichaam is om net als bijvoorbeeld alcohol, helemaal geen XTC of MDMA te gebruiken. Wij ondersteunen met onze supplementen kuur enkel je lichaam indien je anders hebt besloten.